Under helgen 27-28 maj visade Gefle Gymnastikförening att man både har ett vinnande mixat lag i truppgymnastik och att man är en riktig vinnare när det gäller att arrangera stora gymnastiktävlingar på hemmaplan.

För första gången hölls en idrottstävling i nybyggda multiarenan Gavlehallen på Gavlehov där Gefle Gymnastikförening stod som värd för Svenska Cupen och Juniorcupen i truppgymnastik med hundratals tävlande gymnaster i olika åldrar.

Med facit i hand kunde arrangemanget för Svenska Cupen och Juniorcupen i truppgymnastik i multiarenan Gavlehallen på Gavlehov inte fått ett högre betyg från de tävlande och deras tränare.

Gefle Gymnastikförening visar med helgens arrangemang att man är en förening att räkna med när det gäller att anordna gymnastiktävlingar i ett större format.

I Grencupen för mixade lag placerade sig Gefle Gymnastikförenings duktiga truppgymnaster som ingår i Norrlandslaget på första plats i alla tre grenar, fristående, tumbling och trampett som ingår i Grencupen för truppgymnastik. I Juniorcupen gav fina prestationer en välförtjänt grenseger i trampett och en andraplats i tumbling.

Gefle Gymnastikförening visar med helgens tävlingar i truppgymnastik i nybyggda multihallen på Gavlehov hur man på bästa sätt fyller en nybyggd arena med idrottsliga toppprestationer och ett tävlingsarrangemang av högsta klass.

Grattis Gävle, Gävle kommun och Gefle Gymnastikförening till vinsten på Gavlehov. I Gavlehallen kommer det att tävlas flera gånger på hög nivå.


All Sport & Idrott

Niclas Carlson Strength and Conditioning
coach -IFAF World American Football Team

http://www.niclascarlson.se

WEBCOACH
http://www.webcoach.se

TRÄNA MED WEBCOACH SPORT
http://sportidrott.se/readers/view/trana-med-webcoach-sport

Gilla på Facebook http://www.facebook.com/pages/All-Sport-och-Idrott/10888090915438

Kiropraktor Niclas Carlson kommer från Gävle och är Högskoleutbildad och legitimerad av Socialstyrelsen. Niclas Carlson är tidigare t.f rektor och en av grundarna av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Niclas är licensierad fystränare genom Riksidrottsförbundet RF och Bosön och ingår i RF-Elit som utbildare av RF specialförbund som vill skapa prestationer av världsklass vid internationella mästerskap. Niclas Carlson är utvecklare av tjänsten Webcoach Hälsa och Sport för resultatstyrd träning på nätet som fått internationell uppmärksamhet och belönats av Statens Innovationsmyndighet Vinnova. Niclas Carlson är också Strength & Conditioning coach för IFAF World Team -Världslaget i amerikansk fotboll samt fys och utvecklingsansvarig i Svenska Amerikanska fotbollsförbundet sedan 2005 och utbildare för Svenska Ishockeyförbundet i Träningslära och Hockeyatletism. Niclas Carlson ingår i utbildningsutskottet för Gästriklands ishockeyförbund sedan 2014 och samarbetar med agenter och agenturer för hockey, basket och fotboll och hjälper spelare över hela världen att prestera på topp. http://www.niclascarlson.se