LANSERING - Effektiv utmanare till alla husmorstips mot skav på huden!

18/5, 2017 kl. 12:48

Du är inte ensam. Irriterande skav mot huden drabbar både män och kvinnor och är något de flesta av oss har upplevt. I en undersökning uppger nästan hälften att de har problem med lårskav när de går med bara ben. En femtedel uppger att de har problem när de löptränar och mer än tio procent får skav när de tränar på gymmet. Dessutom säger drygt tio procent av kvinnorna att deras behå brukar skava. Det finns en mängd husmorstips för att lösa problemet med skav på huden, men först nu finns det en effektiv fukttålig lösning som dessutom är vårdande för huden – The Skin Agent.

Det finns även många yrkesgrupper som har problem med skav däribland militärer, brandmän, helikopterpiloter, jordbrukare och kockar. Inom dessa grupper benämner man skavet som bland annat infanterield och kockröv. Kärt ”barn” har många namn och kanske har du även hört talas om sadelsår, rövskabb, skitskav, jägarbränna och chub rub. De flesta kopplar automatiskt skavsår till fötterna men problemen finns på stora delar av kroppen och uppkommer såväl vid promenaden på stranden, som under arbetstid och vid hård träning.

- Rörelse skapar friktion, friktion skapar värme, värme i sin tur skapar skador på huden. Vad The Skin Agent gör är att lägga sig som en barriär för att minska friktionen och därmed slipper man skadorna på huden. Vi utvecklade The Skin Agent för att vi tycker det ska vara bekvämt att vara aktiv oavsett hur känslig hy man har, säger Anna Byström styrelseordförande i The Skin Agent Sweden AB.

SÅ HÄR FUNGERAR THE SKIN AGENT

Produkterna appliceras enkelt på samma sätt som ett deo-stick. Du drar ett tunt lager över huden du vill skydda och smörjer in lite med handen. Produkten sjunker snabbt in i huden men lämnar kvar en tunn hinna. Tack vare hinnan minskar friktionen som uppstår av hud som gnider mot hud eller textil. Med The Skin Agent kan du fortsätta att röra på dig – men fortfarande vara bekväm.

Produktserien består av:

The Skin Agent MOVE – särskilt framtaget som skydd mot friktionsskador som uppstår när hud skaver mot hud
The Skin Agent SPORT – särskilt framtagen som skydd mot friktionsskador som uppstår då hud skaver mot textil
The Skin Agent BH-Stick – speciellt utformad för att skydda huden runt behån
The Skin Agent produktserie

SNABBA FAKTA
- Vegansk och ekologisk | Innehåller RSPO-certifierat palmitat
- Appliceras som ett deo-stick
- Lägger sig som en barriär som skyddar vid friktion
- Bidrar till att vårda huden och lämnar den len

KONTAKT HOS THE SKIN AGENT SWEDEN AB
VD Linda Nilsson 070- 865 68 25, linda@theskinagent.com
Styrelseordförande Anna Byström, 070-310 56 02, anna@theskinagent.com

Webbsida: https://theskinagent.com - Sociala medier: https://facebook.com/theskinagent | https://instagram.com/theskinagent

Denna artikel är publicerad på All Sport och Idrott via SvenskPress.se.
Se villkor här »

The Skin Agent

The Skin Agent

Medlem sedan 2017-04-28

The Skin Agent – Effektiv utmanare till alla husmorstips mot skav på huden! Irriterande skav mot huden drabbar både män och kvinnor och är något ... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng