Gefle IF bjuder alla barn och ungdomar under 18 på gratis premiärfotboll i matchen mot IFK Värnamo.

Gefle IF bjuder alla under 18 år till premiären

30/3, 2017 kl. 17:25

Gefle IF bjuder alla barn och unga under 18 år på gratis entré på premiären mot Värnamo den sjunde april klockan 19.00. I samband med premiären lanseras också en skoltävling där skolor i Gästrikland samlar poäng och tävlar om en GIF-dag på sin skola.

För dig som är under 18 år och vill gå in gratis på premiären välkomnar vi dig till ingången mot Gavlerinken och du får sitta var du vill på vår familjeläktare på kortsidan (sektion I). För de vuxna som går med dig på match kostar biljetten 100 kronor och köps i biljettkontoret eller på kansliet på matchdagen.

I ett samarbete mellan Statsbussarna och Gefle IF har alla barn och ungdomar under 18 dessutom möjlighet att åka gratis till och från premiären. Detta gäller på linje 3 från Bomhus samt linje 2 från Andersberg. Före match är det gratis mellan 17:30-19:00 och efter match mellan 20:30 till 22:00.

Gefle IF Fotboll bedriver fotboll på elit- och breddnivå. Elit och bredd ska komplettera varandra och alla som vill ska kunna vara med på något sätt. Gefle IF ska låta varje barn spela fotboll efter sina villkor. Vi ska låta barnen ha roligt med sin fotboll.

För mer information om Gefle IF och vår verksamhet se:
http://www.gefleiffotboll.se

Biljetter till våra matcher kan du enkelt köpa här:
http://event.webbiljett.se/geflefotboll

Denna artikel är publicerad på All Sport och Idrott via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Gefle IF

Gefle IF

Medlem sedan 2017-03-10

Gefle IF Fotboll bedriver fotboll på elit- och breddnivå. Elit och bredd ska komplettera varandra och alla som vill ska kunna vara med på något s... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng