Kajsa Bergqvist blev första svenska kvinna att hoppa över två meter. Hon innehar med 2,06 m det svenska höjdhoppsrekordet, medan hon inomhus är världsrekordhållare med 2,08 m. Hon håller idag inspirerande föreläsningar med utgångspunkt från sin fantastiska friidrottskarriär. Hon har levt med utmaningen att om och om igen prestera på topp och var under många år en av världens bästa höjdhoppare. Men 2004 förändrades allt. När Kajsa på en höjdhoppsgala i Båstad slet av sin hälsena trodde de flesta att karriären var över. Men den vilja och envishet som en gång tagit Kajsa till toppskiktet, gjorde att hon nu istället mobiliserade kraft att ta sig allra högst upp, och bli bäst i världen - mot alla odds och läkarrekommendationer.

Kajsa kommer under sin föreläsning att dela med sig av sina tankar och funderingar kring vad som krävs för att prestera på topp och maximalt utnyttja sin kapacitet, och hur hon genom sin öppenhet för förändring lyckades bemästra den motgång som alla trodde var slutet på hennes karriär.

– Vi hälsar Kajsa varmt välkommen ombord och ser fram emot att ta del av hennes kunskaper och ambitioner i den gemensamma strävan för att lyfta Gävleregionen. Det blir två dagar garanterat fulla av inspiration, kunskap, kontakter och nöje. Med Kajsas medverkan ser det verkligen hoppfullt ut inför årets kryssning, hälsar Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig hos affärsnätverket effect plus+ som arrangerar kryssningen.

Liksom tidigare år så behöver man inte vara medlem för att delta på effect+kryssningen, däremot kan det vara en perfekt introduktion till att se vad man kan få för utbyte av nätverket, menar Nalle, som utlovar en perfekt paketlösning för de som vill ha årets häftigaste kickoff. Tillsammans blir det effect!

För mer information om kryssningen eller platsbokning se: http://www.effectplus.se

Nyfiken på när det blir av och vill veta mer om Effect Plus? Ring Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se

Värd för Kajsa på kryssningen är Gävle kommun.