Ockelbo Boats prisade snöskoterdrottning på ungdomsgala

28/1 kl. 20:23

Det var glitter och glamour lördagen den 27 januari när den fjärde ungdomsgalan arrangeras på Åbyggeby landsbygdscenter i Ockelbo och Ellen Bäcke blev utsedd till Årets Idrottstjej.

Ockelbo Ungdomsgala är en uppskattad årlig tradition i samverkan mellan föreningslivet, företag och kommunen där man prisar ortens fantastiska ungdomar. Ockelbo Boats som för kvällen var representerad av Joe Formgren och Mikael Olsson delade ut pris till Årets Idrottstjej och det blev ingen mindre än 16-åriga Ellen Bäcke, även kallad för snöskoterdrottningen. Hon vann nyligen SM där hon trots en krasch i kvalet tog sig till final och vann. Ellen är ett levande bevis på att Ockelbos starka båt- och skoterkultur i allra högsta grad lever vidare. Det kan nämnas att hon fick sin första skoter när hon var två år gammal. Övriga nominerade var Agnes Westrin, Ellen Englund, Klara Hedberg och Safiya Mirzae.

– Vi på Ockelbo Boats är både glada och stolta över att i kväll få dela ut priset till årets idrottstjej i Ockelbo, hälsade Joe från bolagets ledning. Ockelbo är ett på många sätt starkt varumärke och har en lång historia. I det här fallet för både vinter- och sommarprodukter och för att lyckats med det kan man göra en liknelse med idrotten. Nämligen, att om man är dedikerad och målmedveten med sin satsning och aldrig tummar på den insats man föresatt sig att göra, att alltid visa omtanke till sina klubbkamrater och bjuda på ett gott humör så har man alla förutsättningar att lyckas både med sin idrottssatsning men även att på sikt bygga sitt personliga varumärke.

Galakvällen invigdes av årets ridsportskomet Cecilia Bergåkra och Lola Carlsson från Ockelbo Ryttarförening samt Gunnar Fridlund, SMK Ockelbo stod för den proffsiga underhållningen mellan hyllandet av det gångna årets främsta ungdomar inom idrott eller kultur. Årets hederspris tilldelades energisprutan och glädjespridaren Bosse Stark som även livesände hela evenemanget.

Denna artikel är publicerad på All Sport och Idrott via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Presstjänst

Presstjänst

Medlem sedan 2007-05-04

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdaterin... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng