Wahlmans erbjuder även tunna ullstrumpor för de som vill ha ullstrumpor i lågskor eller innanför ett par tjockare sockor utan att det blir för trångt i skorna. Utöver det erbjuder Walhmans även varma och sköna stödstrumpor med ull som håller benen behagliga och snygga. Det underlättar för hjärtat att ta hand om sina ben då de hjälper till att försörja benen med friskt blod. Stödstrumpor passar för alla som står, går eller sitter mycket i sin vardag utöver deras varma och behagliga känsla under hög aktivitet.

- Våra ullstrumpor har luftkanaler som gör att all fukt och överskottsvärme försvinner från foten, dessutom har de frotté under foten som minskar slitage och påfrestningar under aktivitet. Frottén i strumporna ger även en varm och skön fot, berättar George Wahlman.

Om Wahlmans Kläder
Wahlmans Kläder är specialiserade på att sälja strumpor, kalsonger och fritidskläder på nätet samt på marknader runt om i Sverige. Företaget startades 1995 då började vi sälja i första hand olika typer av strumpor. Det var alt från herrstrumpor, träningsstrumpor, arbetsstrumpor till bomullsstrumpor omen även kalsonger på mässor och marknader. Vi åker fortfarande runt en hel del på mässor och marknader och säljer strumpor och kalsonger och träffar våra kunder. Idag sker dock största delen av vår omsättning via vår webshop som ökar hela tiden.

Vår affärsidé och målsättning är att sälja bra strumpor, underkläder och fritidskläder för alla tillfällen till bästa tänkbara pris. Det innebär nöjda kunder och det betyder allt för oss. Vi kan hålla bra priser och god kvalitet på våra varor genom att vi är ett företag med låga omkostnader.

De flesta av våra varor importerar vi ifrån Portugal och Kina. Vi köper även strumpor från svenska tillverkare. Alla de fabriker som vi handlar ifrån har vi besökt och kontrollerat att de använder det bästa materialet vid tillverkningen.

Varför skall man handla hos Wahlmans Kläder?
Vi underlättar för er. Vi erbjuder många olika sorter av strumpor och underkläder samlat på ett ställe, vilket underlättar och spar tid för dig som kund. Vi erbjuder dig bra priser och god kvalitet, snabba leveranser och säkra betalningar vilket gör det till en bra affär. Sist men inte minst, vi bryr oss om dig och tar varje affär och beställning personligt och vi ger oss inte förrän du är 100 % nöjd. Att handla hos oss är tryggt och enkelt - helt enkelt!

Vill ni nå oss så går det bra att kontakta oss när ni vill.

George Wahlman
VD och knalle
070-266 79 78
kundtjanst@wahlmansklader.se

Ni kan även besöka oss på några av de mässor eller marknader som vi åker på varje år.
För mer information se: https://www.wahlmansklader.se